~ wat is er te doen

Omgeving

Zoutelande

De Zeeuwse Rivièra

Middelburg

Prachtige abdij op de markt, gezellige terrasjes en winkels

Brengt gemakkelijk een dag wandelend door in de smalle straatjes en langs de grachten van de oude binnenstad van Middelburg. Beklim de Lange Jan, of bezoek de abdij.

Geniet in een van de goede restaurants waar Zeeuwse specialiteiten op het menu staan. Naast de leuke cafés en terrassen kunt u natuurlijk ook gebruik maken van het grote winkelaanbod waar Middelburg om bekendstaat.

Lees meer
Middelburg
Vlissingen

Maritieme stad aan zee

Snuif de maritieme sfeer op in de jacht- en loodshaven van Vlissingen, in het centrum van de stad. De loodsen zorgen dat de vrachtschepen veilig in de haven van Antwerpen komen.

Geniet van een wandeling over de boulevard en bekijk de scheepvaart. Daarnaast kunt u allerlei activiteiten beleven op het strand of in de stad zoals een muziekfestival of een markt

Lees meer
Veere

Historisch Veere

Een plek waar je de geschiedenis letterlijk op straat vindt. Dwalend door de straten zie je de Schotse Huizen, waar in hoogtijdagen de handel plaatsvond. De Grote Kerk is een van de kenmerkende gebouwen van de stad.

Aan de imposante afmetingen kun je zien dat Veere vroeger een welvarende plaats was. De Campveerse Toren is nog een overblijfsel van de vroegere stadsverdediging.

Lees meer
Prijzen + Reserveren

Geniet van een vakantie aan zee

We hopen je binnenkort te mogen begroeten.
Prijzen en reserveren
Wij maken op deze website gebruik van functionele en analytische cookies.